Reagimi epik i Rita Orës kur në billboard shfaqet foto e Gjokoviqit

0 minutes, 27 seconds Read

Rita Ora sot ka publikuar albumin e saj më të ri dhe deri me tani është duke shkuar shumë mirë

Ajo është në vendin e dytë në Spotify dhe iTunes derisa suksesi është duke vazhduar prej që ajo sot e hodhi këtë album në shitje, i cili titullohet “You, and I”.

Por, derisa ajo tregonte për reklamat e albumit të saj të ri dhe vendet që shfaqeshin në një moment ajo është para një billboard.

Publikime te ngjashme