Plenkoviq: Kroacia do ta mbështes Kosovën në të gjitha organizatat ndërkombëtare

0 minutes, 25 seconds Read

Kosova sot ka bërë një hap para drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës.

Në Komitetin për Politikë të Jashtme dhe Demokraci, ka kaluar Raportimi pë anëtarësim në KiE.

E i lumtur për këtë vendim u shpreh edhe kryeministri i Kroacisë Andrej Plenkoviq.

Plenkoviq tha se shteti i tij do të vazhdojë ta përkrah Kosovën.

“Kroacia do të vazhdojë ta mbështes Kosovën në të gjitha organizatat ndërkombëtare”, tha ai.

Publikime te ngjashme