Përleshje e ashpër mes ushtarëve të KFOR-it dhe kriminelëve të ardhur nga Beogradi

0 minutes, 36 seconds Read

Shpërthime të forta po ndëgjohen para ndërtesës së komunës së Zveçanit,.

“Ka një re të madhe tymi mbi komunë, nuk dihet saktësisht se çfarë po hedhin protestuesit e ardhur nga Beogradi, ndërsa përballë komunës ka një konflikt të ashpër mes kriminelëve serb të mbledhur dhe KFOR-it, ushtarët e KFOR janë shtyrë rreth 30 metra nga vendi ku ata ishin në këmbë”, raporton gazetari ynë.

KFOR-i u sulmua nga protestuesit serbë derisa ushtarët ishin ulur

Automjeti në të cilin ndodhej ROSU është tërhequr dhe është zhvendosur 20 metra më larg dhe ushtarët e lënduar të KFOR-it po tërhiqen”, tha gazetari i Kosova Post./kosova post

Publikime te ngjashme