Nxjerrën zbuluar dallaveret në ‘BBVA’ (Video)

1 minute, 2 seconds Read

Natën e mbrëmshme është mbajtur prime i radhës i “BBV Albania”.

Kësaj radhe janë kapur momente kur shihen qartë dallaverët e produksionit.

Në momentin kur Arbana thotë se do të ipen emrat se kush do të nominohen ajo nuk i lexon rezultatet nga votat e publikut në zarf por nga skaleta që ka në dorë nga fillimi i emisionit.

“Publiku ka vendosur si më pak të preferuarin në këtë pikë të lojës Tani, Nita, Keisi, Kristi, Armaldo dhe këta do të jenë të nominuarit për sonte. Ermiona ka humbur imunitetin falë dështimit të misionit.

Imunitet kanë Eva dhe Shpati si banor të rinj.

Ata që nuk mund të nominohen janë katër të preferuarit në këtë rast: Luizi, Kiara, Dea dhe Olta”, tha ajo.

Kjo pjesë le hapësirë për dyshime se produksioni është ai i cili vendos për fatin e banorëve dhe jo votat e publikut.

Gjithashtu, Luizit vendosën t’i japin vetëm vërejtje për arsye se ishte paralajmëruar se do të mbahet protestë kundrejt produksionit në objektet e TCh.

Më poshtë keni videon e plotë.

Publikime te ngjashme