Njësia Speciale kryen bastisje në 13 lokacione në veri të Mitrovicës

0 minutes, 22 seconds Read

Policia e Kosovës, Njësia Speciale të martën ka kryer bastisje në 13 lokacione të ndryshme në veri të Mitrovicës.

Lajmin e ka bërë të ditur zëvendësdrejtori i Policisë në Mitrovicë të Veriut, Veton Elshani.

Sipas tij, tri nga këto lokacione kanë qenë në Zveçan, shtatë në Mitrovicën e veriut dhe tri në Leposaviq.

“Po, ka përfunduar bastisja. 13 lokacione janë kontrolluar”, ka thënë shkurt ai.

Publikime te ngjashme