Një burrë nga Malisheva raportoi se është dhunuar seksualisht, pas ekzaminimit del se ka gënjyer

0 minutes, 45 seconds Read

Të shtunën në Stacionin Policor në Malishevë një person ka raportuar se ishte dhunuar seksualisht nga i dyshuari mashkull kosovar.

Me vendim të prokurorit ‘viktima’ lindur në vitin 1999, është dërguar për ekzaminim mjekësor, ndërsa rasti është cilësuar si rast dhunimi.

Lidhur me rastin, hetuesit policor në bashkëpunim me prokurorin e shtetit, menjëherë kanë ndërmarrë veprime të nevojshme hetimore, pas së cilave ka rezultuar se rasti i raportuar si dhunim nuk kishte qenë i vërtet.

Pas marrjes së këtyre veprimeve hetimore, vërtetimit të gjendjes faktike dhe intervistimit tani të të dyshuarit (i cili ka pranuar se e tëra ajo që kishte raportuar lidhur me dhunimin ka qenë e pa vërtet), në konsultim me prokurorin e shtetit rasti është ri-kualifikuar në “lajmërim apo kallëzim i rremë” dhe i dyshuari është ndaluar në mbajtje për 48 orë.

Publikime te ngjashme