Nita dhe Bledi flasin për Luizin: Ai është njeri me shumë fytyra, nuk i besohet

0 minutes, 38 seconds Read

Teksa po pinin kafe, Bledi dhe Nita komentuan sjelljen e Luizit. Nita u shpreh se Luizi i kishte thënë që ajo nuk ka njerëzillëk, pasi nuk ia kishte dhënë shtratin për një natë që të flinte me Kiarën.

Nita i tha Bledit se Luizi është personi i fundit që mund të flasë për anën njerëzore brenda në shtëpi.

Ndërsa Bledi i tha asaj për bisedën që ai dhe Luizi patën në dhomën e gjumit, ku ky i fundit u shpreh se ndihet shumë keq për gjendjen e Bledit.

Ky i fundit tha se nuk di cilin Luizi të besojë,  atë të mëngjesit, të drekës, të pasdites apo të natës…

Publikime te ngjashme