Në veri shfaqen posterë të Vuçiq, “Komandant Suprem po të presim” – mediumi proqeveritar serb publikon pamje

0 minutes, 17 seconds Read

Posterë me fotografi të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, dhe me mbishkrimin “Komandat suprem, po të presim”, janë vendosur në disa objekte në katër komunat veriore.

Në fotografi shihet Vuçiqi dhe pas tij ushtria serbe, raporton “Kosovo Online” – medium proqeveritar serb.

Posterët janë vendosur në ndërtesa, shtëpi, lokale dhe hapësira publike.

Publikime te ngjashme