Ministri i BeH-së e konfirmon: Dje në Beograd ma vranë vëllain e vogël

0 minutes, 53 seconds Read

Nënkryetari i Qeverisë së Federatës së Bosnjë-Hercegovinës dhe ministri i Zhvillimit dhe Ndërmarrësisë, Vojin Mijatoviq, ka folur pas konfirmimit të informacionit se vëllai i tij i vogël është vrarë në Beograd.

“Udhëto vëlla në një vend më të bukur. Vëllai im më i vogël u vra dje në Beograd. Gjithçka që ai do të thoshte tani nuk ka kuptim, sepse ajo që ndodhi sigurisht nuk ka kuptim. Dhe kjo është për fat të keq një pjesë integrale e lojës që quhet jetë. Njerëzit e mi të mirë, faleminderit të gjithëve që thërrasin, kujdesuni për veten dhe njerëzit që ju rrethojnë”, ka shkruar ai shkurt në një mesazh emocionues.

Kujtojmë, Gjorgje Mijatoviq (40) ka ndërruar jetë dje në spital, pasi është rrahur në parkun e fëmijëve në Vozhdovac dhe sipas Iivica Daçiq, ministtër e Punëve të Brendshme, ai ka pësuar sulm epileptik.

Prokuroria urdhëroi autopsi dhe hetim. Në kërkim janë dy sulmues.

Publikime te ngjashme