Marca: Shqipëria, ekipi me 10 flamuj

0 minutes, 30 seconds Read

Gazeta e madhe spanjolle, Marca, i ka kushtuar një shkrim të gjatë Kombëtares së Shqipërisë, në prag të ndeshjes me Spanjën në “Euro 2024”.

“Shqipëria, ekipi me dhjetë flamuj” është titulli i shkrimit.

Marca ka shkruar se Sylvinho ka zgjedhur lojtarë të lindur në nëntë vende të ndryshme: Shqipëri, Zvicër, Maqedoni të Veriut, Kosovë, Gjermani, Greqi, Itali, Angli e Spanjë.

“Në Spanjë është i lindur Ivan Balliu. Dhe do të ishin dhjetë flamuj, pasi kosovarët janë të lindur para se Kosova ta deklaronte pavarësinë në vitin 2008”, shkruan gazeta e madhe spanjolle.

Lëvizje te postimet

Publikime te ngjashme