Luizi: Nëse sonte del Kiara do dal edhe unë, nuk do vuaj

1 minute, 12 seconds Read

Kiara është në nominim dhe Luizi nuk ka qenë kurrë më i stresuar se kaq. Gjatë një bisede me Dean, ai tha se po mendon të largohet nëse del Kiara.

'Nuk më zinte as gjumi nga stresi', Luizi mendon të

Nga ana tjetër Dea e këshilloi të mendojë kthjellët dhe jo me emocione, pasi ato nuk do të ndahen përjetësisht edhe nëse del moderatorja.

Luizi: Që kur kam ardhur në këtë shtëpi, nuk kam qenë ndonjëherë më i stresuar se sot. Përzotin! As as natë me Efin. Ajo do ikë një ditë, por…

Dea: Hajt se lojë është

Luizi: Po se di, po e pashë se ssss…prime është (bën shenjë me dorë që do largohet)

Dea: Po jo m se ti do rrish

Luizi: 60 ditë boll nejta unë, lojë është, të vuash kot për një lojë nuk më duket normale

Dea: Vuan në fakt kur ikën dikush që ti do, po nja një javë se pastaj e merr veten

Luizi: Nuk më zinte gjumi mbrëmë gjithë natën

Dea: Nga stresi?

Luizi: Po

Dea: Shiko këtu i përjeton shumë gjërat, i përjeton në mënyrë të fr ikshme, por po të kthjellohesh nuk ka asgjë dhe po ndodhi. Mundohu ta mendosh kthjellët se kështu me emocione e përjeton sikur po ndahesh përjetësisht. Nuk e kupton që është thjesht një moment e do takoheni për pak.

'Nuk më zinte as gjumi nga stresi', Luizi mendon të

Publikime te ngjashme