Lajm i madh për Kosovën: KE miraton raportin për antarësimin e vendit në KE!

0 minutes, 28 seconds Read

Ka kaluar pika e Raportimit për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës në takimin që sot është mbajtur në Paris të Francës të Komitetit për Politikë të Jashtme dhe Demokraci.

Tash e mbas kjo pikë pritet të kalojë për shqyrtim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, i cili do t’i hapte rrugë më pas vendimit final nga Komiteti i Ministrave të Punëve të Jashtme.

Para pjesëmarrësve sot aty ka raportuar Dora Bakoyannis, takimi ishte i mbyllur për media

Publikime te ngjashme