“Kurti nuk iu nënshtrua Serbisë”: LVV-ja del me videon e radhës

0 minutes, 24 seconds Read

Lëvizja Vetëvendosja me rastin e dy-vjetorit të fitores ka publikuar një video për të paraqitur arrijet e pushtetit.

Gjatë këtyre dy viteve me Albin Kurtin kryeministër, janë bërë punë të mira për qytetarët dhe Kosovën

“Kryeministri Kurti që nuk i nënshtohet Serbisë”, thuhet në video.

Pastaj, thuhet se Kosova ka arritur të bëhet “një shtet që kryeson në rajon e më gjerë, për undfimin e ligjigt dhe korrupsionit”.

Publikime te ngjashme