Kurti dhe zëvendësdrejtori i Policisë në orën 12:00 dalin në konferencë për media

0 minutes, 20 seconds Read

Kryeministri Kurti dhe zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë, Fehmi Hoti, do të dalin në një konferencë për media në orën 12:00.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë zëvendësdrejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Fehmi Hoti, mbajnë konferencë për media. VENDI: Ndërtesa e Qeverisë. KOHA: 12:00”, thuhet në njoftimin e ZKM’së.

Publikime te ngjashme