Homazhe për Alexei Navalny në Prishtinë

0 minutes, 30 seconds Read

Sonte, në ora 18:00 do të mbahen homazhe për Alexei Navalnyn, i cili vdiq në rrethana misterioze në një burg të Rusisë.

Përfaqësues të shoqërisë civile këtë do ta bëjnë duke ndezur qirinj dhe ekspozuar fotografinë e Navalnyt, edhe si protestë para Zyrës Ndërlidhëse të Federatës Ruse në Prishtinë.

Lideri i opozitës ruse, Alexei Navalny vdiq në rrethana misterioze në moshën 48-vjeçare, në një burg në Siberinë Perëndimore në Rusi.

Ai ishte shpallur nga Amnesty International si i burgosur i ndërgjegjes.

Organizator i homazhit është “The Geopost”.

Publikime te ngjashme