Erdogani i dërgon Osmanit letër për pavarësi: Marrja e komandës së KFOR-it tregon rëndësinë që i kushtojmë paqës dhe stabilitetit në Kosovë

0 minutes, 23 seconds Read

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani në 16 vjetorin e pavarësisë, ka pranuar telegram urimi nga Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan.

Në letrën e tij, Presidenti Erdoğan ka shprehur besim të plotë se marrëdhëniet e shumanshme miqësore mes Turqisë dhe Kosovës, do të vazhdojnë të zhvillohen.

Në vijim, gjeni letrën e plotë të urimit, të dërguar nga Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan

Publikime te ngjashme