Zagreb, 21.01.2016. - Sjednica kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru. Na slici Josip Buljević, budući ministar obrane. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

“Do ta kujtojmë me respekt”- diplomati kroat me fjalë të mëdha për Adem Jasharin

0 minutes, 22 seconds Read

Ambasadori i Kroacisë në Finlandë dhe Estoni, Josip Buljeviq, e ka përkujtuar heroin kombëtar, Adem Jasharin.

Buljeviq e ka ndarë një fotografi të Jasharit, duke thënë që ai do të kujtohet përgjithmonë me respekt të madh.

“Adem Jashari, njëri prej themelusve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, u lind sot më 1955. Hero dhe dëshmor. Do ta kujtojmë përgjithmonë, me respekt të madh”, ka shkruar Buljeviq në platformën ‘X’.

Publikime te ngjashme