Deputeti gjerman në përkrahje të Kosovës pas kritikave për të nga SHBA dhe Europa: “Po përpiqet të zbatojë të drejtat ligjore në territorin e saj…”

0 minutes, 37 seconds Read

Ngjarjet që ndodhen dje me tensione në Veri të vendit, bëri që të ketë reagime të ndërkombëtarve, ku edhe dënuan veprimet e institucioneve të Kosovës.

Deputeti gjerman, Knut Abraham, ka regauar këtë të shtunë, i cili ka theksuar se është dakord me kritikat, por nuk duhet të harrohet fakti se në këtë rast Kosova po bën përpjekje për të vendosur ligjin.

Publikime te ngjashme