Cramon uron Osmanin për votimin e sotëm në KiE

0 minutes, 41 seconds Read

Raportuesja e Kosovës në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, e ka uruar presidenten e vendit, Vjosa Osmani, pas kalimit të pikës së Raportimit për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Kosovës.

Cramon i ka uruar qytetarët e Kosovës pas kalimit të pikës së Raportimit, që është një nga hapat final drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës.

“Urime e nderuar presidente Vjosa Osmani për këtë hap të rëndësishëm drejt anëtarësimit të plotë në Këshillin e Evropës. Është mirë të shohësh një shumicë të gjerë në Komision”, shkroi Cramon.

Pro pikës së Raportimit ishin 31 vota, ndërsa katër vende ishin kundër – Serbia, Mali i Zi dhe Bosnja, ndërsa Greqia ka abstenuar.

Publikime te ngjashme