Pjesë e Kepit do të jenë edhe disa personazhe të Big Brother dhe do të rikthehen çështje që kanë mbetur pezull që nga koha e BB.

Do jetë edhe një tjetër i ftuar tjetër special që do të qëndrojë këtu për dy ditë”, tha Olsa Muhameti.