Category: Lifestyle

1 2 3 4 5 96 30 / 959 POSTS
Fauci thotë se nevojiten tri doza vaksinimi për mbrojtje të plotë nga Covid-19

Fauci thotë se nevojiten tri doza vaksinimi për mbrojtje të plotë nga Covid-19

Me rritjen e fundit të rasteve me Covid-19, SHBA mund të fillojë të sh [...]
Italia dhe Qiproja do të nisin me dozën e tretë të vaksinës anti-COVID

Italia dhe Qiproja do të nisin me dozën e tretë të vaksinës anti-COVID

Një punonjës mjekësor përgatit një dozë të vaksinës Pfizer-BioNTech ku [...]
Çfarë dihet deri tash për variantin Mu të Covid-19?

Çfarë dihet deri tash për variantin Mu të Covid-19?

Organizata Botërore e Shëndetësisë po ndjek një variant të ri të koron [...]
Zbulohet edhe një variant ri i koronavirusit

Zbulohet edhe një variant ri i koronavirusit

Variantet e reja të koronavirusit po e bëjnë të vështirë përfundimin e [...]
Si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar (Video)

Si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar (Video)

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar një video, përmes së cilës pulmo [...]
Zbulohet simptoma kryesore e Covid-19

Zbulohet simptoma kryesore e Covid-19

Është zbuluar një simptomë e Covidit si treguesi më i besueshëm që ju [...]
​Shenjat që tregojnë se sytë kanë nevojë për pushim

​Shenjat që tregojnë se sytë kanë nevojë për pushim

Shumica e njerëzve e lënë pas dore shikimin deri në atë pikë saqë fill [...]
Qëndrimi ulur: Cili është rreziku i vazhdueshëm që prek gratë?

Qëndrimi ulur: Cili është rreziku i vazhdueshëm që prek gratë?

Për qëndrimin ulur ka me mijëra studime të cilat listojnë efektet e dr [...]
Kafe e hidhur, jetë e ëmbël: Pse duhet të pimë kafe pa sheqer

Kafe e hidhur, jetë e ëmbël: Pse duhet të pimë kafe pa sheqer

Sigurisht që ka nga ata që ju pëlqen kafe e thjeshtë, e hidhur, por sh [...]
1 2 3 4 5 96 30 / 959 POSTS