Buzhala pas vendimit ndaj Klanit i fton të gjithë gazetarët të futen në grevë

0 minutes, 38 seconds Read

Gazetari dhe drejtori i Nacionales, Berat Buzhala, ka reaguar pas vendimit të ARBK-së për refuzimin e ankesës së pezullimit të certifikatës së biznesit të Klan Kosovës.

Buzhalla tha se qeveria ka marrë vendim përfundimtar për mbylljen e Klan Kosovës, teksa ftoi të gjithë gazetarët që të solidarizohen me Klanin.

“Ky është një test i vërtetë dhe serioz i demokracisë dhe medias së lirë. Nuk mund t’i nënshtrohemi më mentalitetit të Dejona Mihalit. Një grevë e përgjithshme e mediave të pavarura dhe gazetarëve është e garantuar”, tha Buzhala, transmeton Klankosova.tv.

Kujtojmë se sot, Komisioni i Ankesave në ARBK e ka refuzuar ankesën e Klan Kosovës për pezullimin e certifikatës së biznesit.

Publikime te ngjashme