Bien nga funksioni uebfaqet e Presidencës, Kryeministrisë dhe Prokurorisë

0 minutes, 19 seconds Read

Uebfaqet e tri institucioneve më të rëndësishme të vendit, duket se ndodhen nën sulme kibernetike.

Uebfaqet e Presidencës, Kryeministrisë dhe Prokurorisë së Kosovës këtë mbrëmje, kanë dalë jashtë funksionit.

Deri tani nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar për arsyet e rënies së faqeve online, mirëpo sulmet kibernetike janë rikthyer sot edhe mbi mediat në vend.

Publikime te ngjashme