BIA e Serbisë pretendon se ka shkatërruar rrjetin e spiunazhit shqiptar në Serbi

0 minutes, 33 seconds Read

Pjesëtarët e BIA-s zbuluan dhe shkatërruan një rrjet spiunazhi në territorin e Serbisë dhe me atë rast u arrestua një shtetas serb, thuhet në lajmin e botuar nga media serbe ‘Politika’.

D.R. u arrestua me dyshimin se u bë bashkëpunëtor i Shërbimit Informativ Shtetëror të Shqipërisë SHISH në vitin 2022, me urdhër dhe detyra të të cilit vepronte.

Prokuroria më e lartë publike në Jagodinë sugjeroi që ai të ndalohej.

Dyshohet se nëpërmjet shërbimit inteligjent të Shqipërisë, D.R. vendosi kontakte me strukturën e sigurisë që funksionon nën autoritetin e Agjencisë së Inteligjencës së Kosovës.

Publikime te ngjashme