Avokati përcjell fjalët e Radojiçiq: Vrasja e policit ndodhi aksidentalisht, më pas pati përleshje të ashpër

0 minutes, 48 seconds Read

Terroristi Milan Radojiçiq ka pranuar se ka marrë pjesë në sulmin terrorist të së dielës kundër Policisë së Kosovës dhe se ka kryer të gjitha përgatitjet logjistike, ka thënë avokati i tij Goran Petronijeviq, i cili sot lexoi letrën e Radojiçiqit.

Ai ka thënë se vrasja e policit Afrim Bunjaku ka ndodhur “aksidentalisht”, derisa thotë se nuk është terrorist, por luftoi për “atdheun”.

“Vdekja e pjesëtarit të Policisë së Kosovës ka ndodhur rastësisht dhe më pas ka pasur një përleshje të ashpër nga të dyja palët. Të jetë e qartë për të gjithë se ne nuk jemi terroristë, por luftëtarë për lirinë e popullit tonë”, tha ai, shkruan Danas.

Ai tha se është i gatshëm “t’i përgjigjet ftesës së organeve kompetente të Republikës së Serbisë lidhur me këtë ngjarje”.

Ai e përfundoi fjalimin me fjalinë “Rroftë Serbia”.

Publikime te ngjashme