Armend Muja del me analizën e tij: Mungojnë 300 mijë euro jo 600 mijë, çka nëse vjen malli nesër?

0 minutes, 29 seconds Read

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosjes, Armend Muja, ka dalë me një analizë të gjatë siç e quan ai “Rezervat dhe Dosja e Prokurorisë”. Pra lidhur me dosjen e Prokurorisë për arrestimin e dy zyrtarëve të MINT-it dhe Ridvan Muharremin, mikun e ngushtë të kryeministrit Kurti.

Sipas Mujës, sasia e munguar nuk është në vlerë 600 mijë euro, por 300 mijë.

Ai e ka kritikuar edhe dosjen e Prokurorisë.

“Është dëmtuar buxheti për 601,000 euro – ose po mungon një shpjegim shtesë ose Prokurori nuk e din matematikën elementare. Do të duhej të ishte 301,384 euro jo 601,000 euro”.

Publikime te ngjashme