Pas aksidentit janë zbuluar edhe emrat disa prej pasagjerëve dhe gjendja e tyre shëndetësore, së bashku me spitalet ku po kurohen.

Sipas news24, mësohet se 5 shtetas po trajtohen në spitalin e qytetit të Karlovacit, të cilët janë jashtë rrezikut për jetën, ndërsa 3 të tjerë po trajtohen në spitalin e Ogulinit, ku 1 prej tyre ndodhet në gjendje të rëndë.

5 shtetas po trajtohen ne spitalin e qytetit te Karlovacit
Veli Muca (pasagjer)
Armand Shaba (pasagjer)
Herman Gjeci (pasagjer)
Gjovalin Kola (pasagjer)
Adem Rexha (shoferi i cili ishte në timon)
Jashtë rrezikut për jetën.