Abdixhiku mendon se u bënë lëshime të mëdha në procesin e dialogut

0 minutes, 45 seconds Read

Sot është mbajtur mbledha e radhës së Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Lideri i LDK-së, Lumir Abdixhiku njoftoi se në këtë mbledhje u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend

Ai tha se janë bërë lëshime të mëdha në procesin e dialogut, të cilat i shkaktuar humbje një mundësi për avancim të pozicionit të shtetit të Kosovës.

“Diskutuam për zhvillimet e fundit politike në vend, me theks të veçantë mbi temën e dialogut dhe lëshimet e mëdha të bëra në këtë proces. Këto lëshime, përveç se humbje e një mundësie për avancim substancial të pozicionit shtetar të Kosovës, tashmë po shndërrohen dhe në kushte obligative integruese për vendin tonë; adaptimi me të cilat do të jetë sa i pashmangshëm aq edhe sfidues”, shkroi Abdixhiku.

Publikime te ngjashme