Abdixhiku, agjëruesve: Në emër të LDK-së, ju uroj agjërim të lehtë e pranim të lutjeve

0 minutes, 33 seconds Read

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka uruar besimtarët muslimanë në prag të fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Abdixhiku tha se dita e nesërme për të gjithë besimtarët myslimanë shënon fillimin e një muaji sa të veçantë shpirtërisht, po aq edhe sfidues fizikisht.

“Në këtë muaj të sakrificës, shpresës dhe ngadhënjimit, le të gjejmë paqen, mirëkuptimin e kujdesin ndaj njëri tjetrit. Në veçanti, le të gjejmë solidaritenin ndaj atyre në nevojë”, shkroi Abdixhiku në një postim në Facebook

“Agjëruesve, në emër të LDK-së, ju uroj agjërim të lehtë e pranim të lutjeve”, shtoi ai.

Publikime te ngjashme