“A mund të dal nga dera e kuqe”, Jetmiri kërkon të largohet nga shtëpia e Big Brother VIP Albania 3

1 minute, 26 seconds Read

Në një seri ngjarjesh të kohëve të fundit brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”, Jetmiri ka shprehur pakënaqësi dhe ka kërkuar të largohet, duke pretenduar se po i shkelen të drejtat.

Ky kërkesë për të lënë spektaklin ka sjellë një seri diskutimesh dhe spekulimesh brenda dhe jashtë shtëpisë, si dhe mes fansave të programit.

Jetmiri, i cili ka hyrë në shtëpi më vonë se pjesa tjetër e banorëve, ka ndjerë një ndjenjë padrejtësie dhe ka vënë në dukje paaftësinë e tjerëve të cilën ai e sheh si një mjet për të justifyuar trajtimet e ndryshme që ai ka përjetuar.

“Në të gjithë logjikë, duket sikur ju doni të gjeni një justifikim”, tha ai gjatë një diskutimi në spektakël, duke u shprehur për perceptimin e tij se vendet e mëparshme që ka mbajtur në shtëpi kanë qenë në diskutim.

Megjithatë, duke pasur parasysh një televotim të hapur dhe pas diskutimeve të brendshme, Jetmiri ka vendosur të qëndrojë në shtëpi dhe të japë vendimin e tij përfundimtar të shtunën.

“Jam munduar t’i njoh personalisht të gjithë, pa sjellë asnjë informacion nga jashtë. Doja ta cilësoja”, shtoi ai. Kjo shprehje e dëshirës për të njohur dhe vlerësuar të tjerët në mënyrë të barabartë hedh një dritë mbi synimet e tij për barazi dhe drejtësi.

Ndërkohë, shikuesit dhe fansat presin me interes të shohin se çfarë do të ndodhë të shtunën dhe si do të përfundojë ky episod i tensionuar në udhëtimin e Jetmirit brenda shtëpisë së famshme./Telegrafi

Publikime te ngjashme