Prifti nga Mitrovica raporton se disa persona janë futur me forcë në një kishë

0 minutes, 43 seconds Read

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një prift i kishës ortodokse në fshatin Suhadoll i Epërm në Mitrovicë ka raportuar se disa persona kanë hapur me forcë derën e kishës.

Policia ka filluar ta hetojë rastin, ndërsa nuk raportohet se është marrë diçka nga kisha.

“Ankuesi mashkull shtetas i Serbisë, prift i kishës ortodokse, në adresën e cekur, ka raportuar se persona të panjohur kanë hapur me forcë derën e kishës. Njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin. Sipas ankuesit nuk mungon asgjë. Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin, për të cilin rast është informuar edhe prokurori”, thuhet në raportin 24-orësht të PK-së.

Rasti u iniciua si dëmtim i pasurisë së paluajtshme.

Publikime te ngjashme