WhatsApp sjell funksionin e ri të transferimit të historisë së bisedave me kodin QR

1 minute, 7 seconds Read

WhatsApp ka një veçori të re të transferimit të historisë së bisedave që thjeshton procesin e marrjes së bisedave dhe skedarëve tuaj në një pajisje të re pa përdorur kopje rezervë në cloud.

Me veçorinë e re, përdoruesit marrin një kod QR në pajisjen e tyre të vjetër që përmban historikun e tyre të rezervuar, i cili më pas transferohet lokalisht në telefonin e tyre të ri nëpërmjet Wi-Fi Direct.

Funksioni i ri i rikthimit të historisë së bisedave është ende në dispozicion për përdoruesit e Whats App Beta dhe aktualisht është në dispozicion vetëm për transferime në të njëjtin sistem operativ që do të thotë se transferimet e bisedave mund të ndodhin vetëm nga Android në Android dhe nga iOS në iOS, shkruan GSM Arena.

Procesi përfshin hyrjen në skedën e Cilësimeve brenda “WhatsApp –> Chats –> Transferimi i bisedës” ku do të shihni opsionin e ri nëse është në dispozicion për ju.

Kompania mëmë e WhatsApp, Meta thotë se të dhënat e historisë së bisedave ndahen vetëm midis dy pajisjeve dhe janë plotësisht të koduara gjatë procesit të transferimit.

Kjo është hera e parë që kompania prezanton një metodë lokale transferimi për një migrim të tillë./Telegrafi

Publikime te ngjashme