Tifozët e Malit të Zi injorojnë dhe qortojnë tifozët serb të cilët kënduan kore raciste ndaj Kosovës

0 minutes, 28 seconds Read

Në Podgoricë po luajnë Mali i Zi dhe Serbia. Rezultati është 0:0, ndërsa deri më tani vendasit janë shfaqur më të rrezikshëm.

Në stadium janë edhe tifozët e Serbisë, që kanë tentuar të bëjnë thirrje anti-Kosovë.

Sipas “scsport.ba”, tifozët serbë kanë nisur thirrjen “Kosovo”, me shpresë që malazezët do të vazhdojë me thirrjen “Serbia”. Por serbët jaën injoruar plotësisht nga tifozët vendas. Tifozëve serbë kjo nuk u pëlqeu dhe menjëherë filluan me fyerje nga Malit të Zi.

Publikime te ngjashme