Threads po thyen rekorde, 10 milionë llogari krijohen për shtatë orë

0 minutes, 30 seconds Read

Threads është aplikacioni që ka marrë botën përpara!

I krijuar nga kompania Meta, e cila posedon Facebook, Instagram dhe WhatsApp, Threads është rrejti social më i ri i cili do mundëson të bëhen postime të shkurtra.

I ngjashëm me Twitterin, Threads sjell më shumë shkronja në dispozicion për postim, dhe video të gjata deri në pesë minuta.

Aplikacioni është duke thyer rekorde shkarkimi.

Sipas një njoftimi, në Threads janë kyçur mbi 10 milionë përdorues brenda shtatë orëve.

Megjithatë, aplikacioni i lansuar disa orë më parë, akoma nuk është funksionalizuar për përdoruesit në Evropë.

Publikime te ngjashme