fbpx

Tag: greva

Kah po shkon Rrahman Jashari? / Një pazarxhi, që po e traumatizon një shoqëri

Kah po shkon Rrahman Jashari? / Një pazarxhi, që po e traumatizon një shoqëri

Rrahman Jashari dhe sindikatat kur e shpallën fillimin e grevës me 25 [...]
1 / 1 POSTS
x