Syla: A u ngitë Vetëvendosje për këto 2 vite ?

1 minute, 9 seconds Read

Shkruan Valon Syla gazetar- Gazeta Metro…

A u ngitë Vetëvendosje për këto 2 vjet?

Jo. Nginu mirë… qe po ja u shojegoj një send që se rrokin sondazhet.

Tash mas dy vjete deshprim në Qeverinë Kurti, ka me ju mbajt vec inati i juaj, jo puna e mire e Qeverisë Kurti.

Ka me ju mbajt inati që keni gabu në besim te një njeri që ja u zgjidhë problemet i vetëm, me 1 shrafciger.

Ka me ju mbajt inati, cka keni shkru në Facebook e qysh i keni sha ma të afërmit tuaj që skanë besuar si ju… ose qysh e keni lavdu Kurtin tu ja u teshë vllaznive e dhëndurve për politikë, tu’ bo Be verbërisht për Kurtin.

Keni me majtë inati edhe për çka i keni thonë e qysh ja u keni teshë kojshive te shkallët e lifti.

E mbas krejt kësaj, dhe dy vjetëve tjera inati. Përsëri s’keni me pranu që keni gabu, por veç shumica prej jush keni me vendos mos me dalë mo’ në zgjedhje. Edhe pjesa tjetër, prej dëshprimi e inati, ka me ja nisë me lyp zgjidhje qysh me lëshu Kosovën, që me vazhdu me na sha prej atje.

Pra këto fakte, nuk i rrokin sondazhet… por i rrokin mas 2 vjete.

albanologji #vv #rrenca #llaskuca #dinjitet

Publikime te ngjashme