Stradner: “Për shkak të krizës në ballkan, avionet e SHBA-ve B-1B tregojn forcën mbi qiellin e Bosnjës, që t’i bëjnë me dije Dodikut dhe Vuqiqit se..”

0 minutes, 44 seconds Read

Dr. Ivana Stradner një korrespondente speciale për KyivPost e fokusuar në sigurinë e informacionit të Rusisë e cila shërben si këshilltare e Fondacionit për Mbrojtjen e Demokracive në profilin e saj në twitter ka postuar një foto të një modeli të fundit të aeroplanit bombardues Amerikan B-1B i cili ka fluturar ultë mbi qiellin e Bosnjes dhe Hercegovinës, sipas saj për të ia rikujtuar Dodikut dhe Vuçiqit se një destabilizimi të ballkanit si pasojë e veprimeve të tyre do ti përgjigjën ashpër.

Strander ka shkruar: “Pasi që kriza në Ballkan vazhdon, 2 avion luftarak bombardues të SHBA-ve kanë fluturuar ultë mbi qiejt e Bosnjes dhe Hercegovinës. Kjo është një shfaqje e forcës për shkak të qellimit të Dodikut që të destabilizoj ballkanin. Vuçiç dhuhet gjithashtu të maj shenim”!

Publikime te ngjashme