Spahiu thotë se stërgjyshi i Sllobodan Milloshevoqit ishte nga fisi shqiptar

0 minutes, 29 seconds Read

Analisti mitrovicas, Nexhmedin Spahiu, ka ndarë në facebook një fotografi të vjetër të një burri veshur me tirqi, për të cilin thotë se kështu vishej stërgjyshi i Millosheviqit.

Spahiu tha se Millosheviqi i takon fisit Vasojeviq të Malit të Zi. Ky fis para 200 vitesh deklarohej shqiptar dhe i takonte besimit katolik.Ai tha se edhe oficerët austriak të asokohshëm fisin Vasojeviq e konsideronin shqiptar.

Postimi i plotë:

Ja se si vishej stërgjyshi i Sllobodan Millosheviqit. Fisi i sotëm Vasojeviq në Mal të Zi, të cilit i takon edhe kryekrimineli, deri para 20.

Publikime te ngjashme