Serbia në këmbë: Protestat në mbarë vendin kanë nisur, qytetarët po përgatiten për bllokada

0 minutes, 18 seconds Read

Protesta “Serbia kundër dhunës” sot përveç në Beograd po mbahet edhe në Suboticë, Novi Sad, Zrenjanin, Shabac, Kragujevc, Kralevë, Leskovc, Nish dhe Pirot.

Të gjitha protestat kanë filluar pikërisht në orën 18:00. Sipas raportimeve të mediave, serbët pritet të bllokojnë të gjithë Serbinë në protestën më të madhe të mbajtur kundër pushtetit të Aleksandar Vuçiqit.

Publikime te ngjashme