Qetsori nuk humb kohë, nis “luftën” me Luizin dhe Kiarën në BBV

1 minute, 18 seconds Read

Loja në Big Brother Vip ka ndryshuar pasi pjesë e shtëpisë së madhe u bënë dhe 6 banorë të ri.

Qetsori banori i ri i BBV, dhe ish fituesi i edicionit të dytë të Big Brother nuk ka humbur kohë he ka nisur lojën e tij.

Pa kaluar 24 orë nga hyrja në BBV, ai ka nisur të sulmojë Luizin nëpërmjet Kiarës.

Pas përfundimit të spektaklit, teksa qëndronin në oborr, Kiara u përfshi në një diskutim me Oltën në lidhje me sulmet e saj për lidhjen e Kristit dhe Keisit, të cilat sipas moderatores mund të kenë ndikuar edhe në perceptimin që Sabiani ka krijuar për çiftin duke i parë ata nga jashtë.

Në këtë moment, Qetsori ndërhyri në bisedën mes tyre, duke kërkuar leje të përfshihet në debate. Ai iu drejtua Kiarës duke përfshirë edhe Luizin.

Pjesë nga biseda:

Qetsori: A mund t’ju përfshij juve në një bisedë.

Kiara: Çfarë lidhje kishe ti këtu, po flisja me Oltën.

Qetsori: Ka lidhje si nuk ka, do jetojmë në një shtëpi.

Kiara: Ti nuk ke qenë fare sot këtu.

Qetsori: Në një moment nëse të përfshij këtu, a bëj gabim.

Luizi: Kur të vij radha na përfshij, jepi mos e çaj kryt.

Qetsori: Nuk ka nevojë me ça kryt.

Kiara: Mos e vrit mendjen tha, nuk tha mos çaj kryt.

Luizi: E kupton ti kur duhet me ndërhy, dhe kur nuk duhet.

Publikime te ngjashme