Protesta e PSD-së përfundon me hedhjen e tymit të zi tek ndërtesa e Qeverisë

0 minutes, 25 seconds Read

Kreu i PSD-së, Dardan Molliqaj ka mbajtur fjalim para Qeverisë së Kosovës ku edhe në mënyrë simbolike janë vendosur flamuj të bardhë.

Ndërkohë aktivistët e PSD-së kanë improvizuar edhe me një lloj tymi, për të treguar atë që Molliqaj e quan “humbje të perspektivës së Kosovës”

“Kjo marrëveshje paraqet zymtësi dhe i ftojmë qytetarët që ta kundërshtojnë”, ka thënë Molliqaj.

Pas këtij veprimi simbolik, Molliqaj e ka shpallur të mbyllur protestën

Publikime te ngjashme