Profesori nga Parisi: Borrel le ta thejë qafën

1 minute, 0 seconds Read

Borrell është shprehur tejet i alarmuar me arrestimet e serbëve në veri dhe marshimin e FSK-së, pasuar nga retorika e ashpër e Serbisë 

Lidhur me këtë ka reaguar ligjëruesi nga Parisi, Nezir Kraki, përmes një postimi në Facebook.

Ai u shpreh se duhet me e kuptu ky dhe ai sllokaku proserb që kufiri i Kosovës NUK ËSHTË ura e Ibrit ose le ta thejnë qafen me dialog e me çka kanë.

Gjithashtu, Kraki thotë që problem është që të kuptojnë ndërkombëtarët që veriu është i Kosovës kur edhe opozita nuk e shohin të tillë.

  1. Reagimi i  plotë:  

Merreni me mend…

Borell qenka alarmu pse Kosova arreston dhunues te rendit brenda territorit te vet.

Derisa i jane dashte 10 dite qe te reagoje e t’alarmohet kur Serbia kidnapoi policë te Kosoves, brenda ne Kosove.

Ose duhet me e kuptu ky dhe ai sllokaku proserb qe kufiri i Kosoves NUK ËSHTË ura e Ibrit ose le ta thejne qafen me dialog e me çka kane.

Nejse, kete fakt ata zor qe e pranojne kur opozita n’Kosove dhe krejt oportunistët e ish sistemit jane te bindur qe veriu nuk është i Kosovës.

Publikime te ngjashme