OVL-ja e përkrah protestën e nesërme, paralajmëron se s’do t’i lë deputetët të hyjnë në kuvend

0 minutes, 33 seconds Read

Organizata e Veteranëve të Luftës ka bërë të ditur se do ta përkrah protestën e nesërme të shoqërisë civile, që është paraparë të nisë nga ora 18:00.

OVL e UÇK-së mbajti një mbledhje ku bëri të ditur se një protestë tjetër do ta organizojnë edhe vetë ditëve të vazhdim.

Ata paralajmëruan se do t’i bllokojnë seancat e kuvendit dhe nuk do t’i lënë deputetë që të hyjnë brenda kur ka seanca në të ardhmen.

Kjo pasi qeveria nuk i ka përfshirë veteranët në pagën minimale që u votua në lexim të dytë mbrëmë.

Publikime te ngjashme