Nita tregon arsyen pse e ndërpreu agjërimin

0 minutes, 30 seconds Read

Banorja e “Big Brother VIP Albania”, Nita Latifi ishte banorja e vetem e shtëpisë e cila mbante agjërimin në muajn e shenjtë të Ramazanit.

Për vetem disa ditë ajo agjëroi dhe e ndërpreu.

Nita e ka treguar arsyen e kësaj, derisa bisedonte me Efin.

Ajo tha se u sëmurë dhe më pas kishte probleme me barkun, por arsye tjetër ishte edhe se hante iftar e vetme.

Efi tutje i tha nëse ka dëshirë mund të agjërojnë së bashku.

Publikime te ngjashme