Nga burgjet e Hawaii-t në xhamitë e Tiranës! Amerikani që jeton në Shqipëri, Andrew Tate, tregon arsyet se pse u bë mysliman

0 minutes, 38 seconds Read

Umar Nieto, amerikani që ka përqafuar besimin islam dhe ka ardhur në Shqipëri, shprehet se hapat e parë drejt konvertimit i mori në  YouTube.

Ai shprehet se Influenceri dhe biznesmeni Andrew Tate ishte ndër arsyet kryesore për të mësuar më shumë për islamin, çka solli dhe ndryshimin drastik në jetën e tij rebele.

“Të falesha e kam mësuar në You Tube, dhe kur shkova në xhami njerëzit më ndihmuan ta mësoja më saktë. Më parë kisha disa gabime. Andrew Tate ishte një tjetër arsye që unë mësova rreth islamit sepse kam parë intervistën e tij kur përmendte gjëra rreth islamit në mënyrë argëtuese, po jam dakord me të”- tha ai.

Publikime te ngjashme