NATO ‘ultimatum’ Kosovës dhe Serbisë

0 minutes, 34 seconds Read

Zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu, ka bërë të ditur se aleanca veriatlantike e mirëpret marrëveshjen e arritur në Ohër, mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksadar Vuçiq.

Lungescu, ka thënë se të dyja palët sa më shpejtë të zbatojnë atë që kanë rënë dakord. P

“Ne i shtyjmë të dyja palët që sa më shpejtë të zbatojnë atë që kanë rënë dakord, po ashtu kërkojmë që të ketë zbatim të plotë marrëveshja. Ne jemi të përkushtuar për stabilitetin në Ballkanin Perëndimor duke përfshirë edhe KFOR-in”, ka shkruar ajo në Twitter.

Publikime te ngjashme