Me valle e tupana nis festa e PS’së në shesh (Video)

0 minutes, 23 seconds Read

Rakip Suli, kandidati i Partisë arriti një fitore bindëse në Kamëz përballë Arjan Hoxhës dhe Bilbil Bajraktarit.

E konsideruar si bastion blu, Kamza mbeti në duart e socialistëve.

Pas rezultatit nisi festa dhe Rakip Suli u shfaq i rrethuar nga qytetarë të shumtë duke ia marrë valles në qendër ë qytetit.

Nga pamjet shihet se si Suli ia merr këngës dhe valles në Tiranë, shoqëruarme dualle dhe këngë popullore.

Publikime te ngjashme