“Mbylle gojën, rrugaç!”| Ramabaja lëshon studion pas përplasjes së ashpër me Ollurin

0 minutes, 32 seconds Read

Sadri Ramabaja është zgjuar nga ulësja e tij në emisionin Pressing në T7 dhe nuk ka pranuar të rri në të njëjtën studio me Parim Ollurin.

Ramabaja po debatonte me panelistët për arritjet e qeverisë, kur i ndërhyri Olluri i cili nuk e la  të fliste dhe të përfundonte fjalinë.

“Qohu dil jashtë. Mbylle gojën, rrugaç”, i tha Olluri.

Këtu Ramabaja u zgjua.

“Ose ky ose unë. Nuk rri me ksi rrugaça. Mos më thirr kurrë më me këso”, reagoi ai.

“Dil jashtë e mos të shoh më këtu”, i tha përsëri Olluri.

Publikime te ngjashme