Lideri i Partisë Komuniste norvegjeze kapet duke vjedhur syze dielli të markës së njohur (Video)

1 minute, 12 seconds Read

Udhëheqësi i Partisë Komuniste të Norvegjisë, Bjornar Moxnes, është përfshirë në një skandal pasi u zbulua se kishte vjedhur një palë syze dielli nga një dyqan në aeroportin e Oslos.

Ai mori një gjobë prej 3,000 korona për incidentin dhe policia norvegjeze konfirmoi se kishte marrë raportin, fotot dhe videot e ngjarjes.

Së pari, Moxnes tha se syzet Hugo Boss, të cilat u shitën për 1,119 kruna, i nxori gabimisht nga dyqani dhe se punonjësi i kërkoi t’i kthente.

Më vonë ai ndryshoi historinë e tij dhe tha se i kishte syzet në xhep, pasi ai dhe e dashura e tij dolën nga dyqani për të marrë diçka për të ngrënë.

Politikani tha se në vend që të kthehej në dyqan, ai hoqi çmimin dhe vendosi syzet në bagazhin e tij, nga frika se çfarë do të ndodhte.

“Më ka shkuar në mendje se mund të dëmtoj partinë duke u kthyer dhe duke thënë se i kam sjellë syzet pa paguar dhe kjo mund të bëhet një çështje serioze”, u tha Moxnes gazetarëve të shtunën.

Prokurori Ole-Martin Gurandsrud i tha transmetuesit publik NRK se policia beson, bazuar në provat dhe deklaratat e videove, se Moxnes ka vepruar me qëllim.

Të hënën në mbrëmje, gazeta norvegjeze VG publikoi një video të një kamere vëzhgimi nga dyqani që tregonte incidentin.

Publikime te ngjashme