Kurti e falënderon minisrin Mehajn: “Bashkëshortes së tij i dëshiroj shërim të plotë e të shpejtë”

0 minutes, 27 seconds Read

Kryeministri Albin Kurti e hapi mbledhjen e sotme të Qeverisë duke i uruar mirëseardhje në kabinetin qeveritar ministrit të ri të Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Pasi i uroi mirëseardhje Maqedoncit, Kurti e falënderoi Mehajn dhe i uroi shërim të shpejtë bashkëshortes së tij.

“E falënderoj edhe njëherë përzemërsisht për kontributin, angazhimin dhe dedikimin pashoq ish-ministrin Armend Mehaj, ndërkaq bashkëshortes së tij i dëshiroj shërim të plotë dhe të shpejtë”, tha Kurti.
Ndërsa Maqedoncit, Kurti i uroi “punë të mbarë”.

Publikime te ngjashme